Rebel @ Bedrijven

Workshop:
The Plastic Experience

De workshop The Plastic Experience biedt bedrijven de unieke mogelijkheid om concreet invulling te geven aan MVO doelstellingen, draagt positief bij aan de vitaliteit van medewerkers en is uitstekende PR voor jouw bedrijf door een actueel onderwerp daadwerkelijk aan te pakken.

The Plastic Experience is een eye-opener, no-nonsense en actief. Binnen twee uur krijgen de collega’s nieuwe kennis en een unieke ervaring.

De workshop wordt afgesloten met een zwerfvuilmeting rondom het bedrijfspand. We doen dus ook daadwerkelijk ‘iets goeds’, zonder dat er tijd verloren gaat aan reistijd. De collega’s zijn buiten en bewegen en daarom past deze workshop ook prima in teamdagen of health projecten. Goed ook voor de teambuilding om samen eens iets anders te doen en andere gesprekken te voeren. 

Kortom, zoek je een leuk duurzaam teamuitje of wil je een maatschappelijk en groen thema toevoegen aan je teamdag of teambuilding event? Bel me dan voor informatie.  

Inspirerende lezing

Als organisatie bewust bezig met duurzaamheid? Of wel geïnteresseerd in het onderwerp plastic en het verminderen van het gebruik, maar beperkt tijd?

Ik geloof dat als een organisatie echt duurzaamheid of plasticbewustzijn wil uitstralen, dat de collega’s dat ook moeten voelen en uitdragen; op het werk, onderweg en thuis. 

Een gedragsverandering, dat is wat ik in gang probeer te zetten bij volwassenen als spreker. Door te informeren, shockeren en concrete tips te geven, maar niet te vertellen wat je moet doen. Geen saai verhaal, maar interactief en onderhoudend met veel beeldmateriaal.

Als er maar beperkte tijd beschikbaar is of het niet past om ook naar buiten te gaan om zwerfvuil te meten, dan past deze lezing perfect.